Hoppa till innehåll
Hasta Home logotyp

Fotograf / Marknadsassistent

Ansök nu

Fotograf / Marknadsassistent
Köping

Idag är Hasta ett modernt familjeföretag med fokus på heminredning kring fönstret. Organisationen har växt till en internationell koncern, Hasta Holding, med verksamhet både i Kina och i Sverige. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan hastahome.se.

Vår vision är tydlig: Genom att satsa på digital kommunikation och personlig service ska Hasta bli det främsta varumärket inom gardiner och solskydd på den europeiska marknaden.

Vill du vara med på Hastas fortsatta resa inom webbförsäljning och digital marknadsföring? Är du duktig på fotografering och webb och vill ha ett omväxlande och roligt jobb? Då har du hittat rätt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är en del av marknadsföringsteamet som består av ytterligare tre kollegor. I rollen som fotograf kommer du framförallt arbeta med produktfoto och redigering, både självständigt och i team med det övriga marknadsteamet. Du kommer att förbereda och fota alla delar av vårt sortiment där bilderna sedan används på vår webb samt marknadsföring i samtliga av våra kanaler. Fotografiarbetet utgör ca 40% av din arbetstid, övrig tid kommer du att arbeta som marknadsassistent.

Som marknadsassistent arbetar du med blandade uppgifter inom digital kommunikation och marknad i samråd med det övriga marknadsteamet. Du skapar content, administrerar våra olika webbplattformar, arbetar med kampanjer och driver försäljning via våra digitala kanaler. Din arbetsdag är väldigt varierad och du trivs med att få jobba med många olika arbetsuppgifter med ett och samma mål - att stärka våra varumärken och driva försäljning online.

Du driver vissa projekt självständigt, där du ansvarar för kvalitet och deadlines själv. Du arbetar dock efter en färdig strategi och rapporterar löpande till ansvariga. Du jobbar kreativt med design, fotoredigering och med utveckling av digitala funktioner. I ditt arbete utformar du produktpresentationer och administrerar informationen på webbsidorna för att optimera försäljningen och stärka varumärket. Då vi är en koncern med flera varumärken jobbar du brett med flera olika typer av produkter och stilar.

"På vår marknadsavdelning är tempot högt, uppgifterna väldigt varierande och drivkraften stor.

Vi söker dig med kreativ talang och vilja att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss! Våra visioner är stora och det kommer hända mycket hos oss det närmsta, så det är viktigt att du som söker trivs på en arbetsplats med mycket energi och förändringar."

- Therese Wåhlin, VD Hasta AB  

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/hasta-home  

Personliga egenskaper
Du är mycket kreativ och fotografi är ett av dina största intressen. Du älskar att skapa, har känsla för färg och form och vi ser gärna att du har ett intresse för att även skapa film. Som person har du mycket energi, vill framåt och har lätt för att samarbeta - precis som dina kollegor i marknadsteamet.

Du känner dig hemma i det digitala landskapet och det du inte kan - det lär du dig snabbt på eget initiativ. Du tycker om den frihet och variation som en växande organisation erbjuder vilket lämnar utrymme för dina egna initiativ och utveckling. På Hasta utgår vi mycket från tydliga värderingar, hög transparens och i övrigt delegerat ansvar och frihet att våga prova och lära. Förtroendet och transparensen är ömsesidig så vi är övertygade om att det är något som präglar även dig.

Kvalifikationer

  • Fotograferingskunskaper
  • Mycket god kunskap i Adobe CS-paketet (Photoshop, Indesign, Illustrator) samt Office-paketet

Meriterande

  • Grundläggande kunskaper inom SEO och SEM
  • Erfarenhet av Wordpress och WooCommerce alternativt erfarenhet av utveckling och administration i andra e-handelsplattformar
  • Högskoleutbildning inom marknadsföring, webbutveckling eller liknande
  • Grafisk formgivning för trycksaksproduktion
  • E-postsmarknadsföring
  • Vi ber dig skicka med en digital portfolio med exempel på arbeten du gjort till ansökan, såsom exempel på annonser, foton, design m.m.

Vad erbjuder företaget dig?
På Hasta AB får du möjlighet att vara med på en mycket spännande tillväxtresa hos ett stabilt och välmående företag. Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med högt till tak där digitalisering står i fokus och nytänkande uppmuntras.

Placeringsort: Köping, med möjlighet att arbeta på distans ett par dagar i veckan efter avslutad upplärningsperiod.

Kontakt
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Brand Experience Manager på Hasta Alice Newzella på alice.newzella@hasta.se. OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste göras via ansökningsknappen.

Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Om företaget
Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är vi 24 anställda på Hasta och vi säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan  hastahome.se.

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet - det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma - att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt.Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding. Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare