Hoppa till innehåll
Framtida Bil i Köping AB logotyp

Fordonstekniker/Bilmekaniker Framtida Bil AB Köping

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi är ett bilföretag som värdesätter våra kunder och medarbetare. Det händer mycket inom bilbranschen, alltfler bilar som säljs är elektrifierade. Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. Vi som återförsäljare behöver ständigt sträva efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder.

Om jobbet
Som tekniker arbetar du med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitét. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
Vår verkstad är auktoriserad servicepartner för märkena Kia, Dodge RAM och Pilote husbilar.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en likvärdig roll.
Via våra märken vidareutbildar vi våra fordonstekniker regelbundet. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, lära dig nya saker, bli bättre på det du redan kan. Du har goda datavana och du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

För oss på Framtida Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats.
Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. "Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Framtida Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 18:e december 2023.
För mer information kontakta Maria Junttila maria@framtidabil.se, telefon . Rekrytering kommer ske löpande under annonseringstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att träffa dig.
Välkommen med din ansökan!

Om anställningen
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare
Framtida Bil i Köping AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 dec. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Vår moderna anläggning har ett centralt läge i Köping vid E18.
https://www.framtidabil.se/