Hoppa till innehåll
Byggbetjänten logotyp

Snickare sökes till Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) i Köping/Västerås

Ansök nu
Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB)

EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med filial i Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB 65 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag samt 1st plåt och svets företag. Vi är totalt 180 anställda och omsätter ca 350 msek/år. Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag samt kommunala bostadsbolag. Företaget har dessutom stor marknadsandel av de privata beställarna.
Vårt arbetsområde är Örebro, Västmanland samt Dalarnas län med omnejd.

Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) Köping/Västerås

EBAB Byggservice är inne i ett fortsatt expansivt skede och vi söker därför engagerade och duktiga snickare till vår avdelning i Köping/Västerås

Vår verksamhet inom byggservice växer och vi behöver nu förstärka med fler duktiga snickare. Du kommer att ingå i ditt team som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som främst är försäkringsbolag, förvaltningsbolag och till viss del privatkunder.

Tidigare erfarenhet inom byggservice är meriterande. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Du skall ha svenskt yrkesbevis samt körkort för personbil då egen servicebil ingår i tjänsten.

EBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på EBAB Byggservice!

Vi erbjuder
  • En tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar.
  • Ett familjärt företag i en stor och trygg koncern
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Rabatter via Visma på hotell, resor, produkter
  • Trevliga sammankomster ihop med övriga företag inom koncernen
INFO OM FÖRETAGET
EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med avdelningar i både Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget har EBAB 65 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag 1st plåt och svetsföretag. Vi är totalt 180 anställda.

För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Välkommen med din ansökan via formuläret senast 30/9-2023
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.

Besök gärna vår hemsida www.ebab.nu
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare