Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Industri/Automationselektriker till Assemblin EL Köping

Ansök nu
Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor? Då är Assemblin rätt väg framåt för dig!

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar.

Vi söker nu Industri/Automationselektriker på heltid med placering i Köping med omnejd.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från projektledare och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla filialen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!

Din bakgrund

Du är behörig elektriker, har flera års erfarenhet från branschen, gärna med erfarenhet mot industrin samt B-körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan via länken nedan för mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Filialchef Gunnar Forsberg på telenr: 010-472 32 64 eller via mail Gunnar.Forsberg@assemblin.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdagen är 2023-10-09.
Mer info
Kontaktperson
Gunnar Forsberg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare