Hoppa till innehåll

Transportledare till Allmiljö AB!

Allmiljö är ett renhållningsföretag med rötterna i Norrland. Vi sköter idag insamlingen av hushållsavfall i 23 av Sveriges kommuner - från Skellefteå i norr till Arboga i Söder. Från och med 1 oktober adderar vi 3 kommuner till denna lista då vi fått förtroendet ta hand om insamlingen av hushållsavfall även i Katrineholm, Flen och Vingåker.
För att klara detta uppdrag behöver vi utöka vår befintliga verksamhet och organisation i Mellansverige med en Transportledare. Därför söker vi Dig!

Om tjänsten
Som transportledare kommer du tillsammans med vår platschef, administratör samt förmän att styra, samordna och planera arbetet i området. Du kommer att skapa och behålla goda relationer med kunder, miljöarbetare och kollegor. Renhållningsbilarna kör utifrån fastlagda rutter/turer och utgår i dagsläget från fyra olika orter samt platskontoret för Mellansverige som finns i Köping.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
- Personalplanering och arbetsledning. Se till att den dagliga driften fungerar
- Orderhantering (internt och externt)
- Ärendehantering
- Planering av service- och verkstadsbokningar ex besiktning av fordon

Om dig
För att vara rätt för rollen tror vi att du har erfarenhet från transport-, renhållnings- eller åkeribranschen. Har du tidigare arbetat som transportledare är det meriterande. Du måste ha B-körkort och om du har C-kort blir vi extra glada!

I denna roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, du är en kommunikativ och lösningsorienterad ledare som skapar och utvecklar goda relationer med din omgivning. Du uppmuntrar dina medarbetare till att utvecklas och växa. Vidare ser vi att du har god datorvana i Officepaketet då tjänsten är av administrativ karaktär, varför det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Trivas hos oss
Hos oss erbjuds du en plats i ett gäng med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och lyckas. Vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner och värnar om vår personal. Vi arbetar löpande med personal- och arbetsmiljöfrågor - som anställd hos oss på Allmiljö vill vi att du ska trivas och känna dig trygg! Vi har också en modern fordonspark som förnyas regelbundet samt serviceavtal på våra fordon.
Hos oss är våra kunder viktiga och de ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. Vi ska vara ärliga och omtänksamma mot både personer och miljö och samtidigt vara modiga och våga gå vår egen väg. Vi ska alltid ta ansvar och lösa kundens problem.

Om Allmiljö
Allmiljö AB ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Kaj Johanssons Åkeri AB ingår. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Slam & Renhållning, Transport & Logistik, Mark & Anläggning samt Täkt & Maskin. I koncernen finns ca 100 lastbilar och 50 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 230 anställda och omsätter ca 420 miljoner kronor per år.

Ansökan och kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Allmiljö AB med Adecco. Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Fredriksson via tel. 070-488 12 75.

Sista ansökningsdag 2023-04-10

Varmt välkommen med din ansökan!


Sökord: transportledare,arbetsledare,renhållning,åkeri,transport

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare