Världsledande kund söker dig som maskinelektriker!

Världsledande kund söker dig som maskinelektriker!

Vår kund behöver stärka upp sitt team och söker nu dig, som erfaren maskinelektriker. Har du erfarenhet av el/automation och redo för ny utmaning? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som innehar en el- eller automationsutbildning som är nyfiken på nya utmaningar. Vår kund är världsledande inom sin marknad där du har möjlighet att få vara en del av ett globalt och mångfacetterat team som arbetar med energi, passion och respekt för individen för att bli världsledande på hållbara transportlösningar.

Kunden har därför nu behov av maskinelektriker till dess underhållsenhet. Behovet gället i både högvolymsproduktion men även inom lågvolymsproduktion och så också i projekt. Vi söker dig som är redo för en ny utmaning som är intresserad av att arbeta med underhålla och förbättringar av kundens verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Aktivt supportera produktion med underhållsstöd och ge bästa tänkbara service till organisationen
  • Självständigt, såväl som i team, utföra reparationsarbeten
  • Söka och använda historik i underhållssystemet för hjälp vid reparationer
  • Utföra förbättrings- och förebyggande arbetsuppgifter i enlighet med produktionssystem
  • Eventuellt ingå i diverse olika projekt
  • Delta i ansvarsgrupper och förbättringsprojekt
  • Utöver dessa arbetsuppgifter förväntas du att bidra till en bra arbetsmiljö internt hos kunden, men även bidra med en god anda gentemot kund
Vi erbjuder dig ett arbete inom ett världsledande företag där du får chansen att arbeta med flertalet specialister och möjlighet att själv utvecklas inom din roll och kompetens.

Detta söker vi:

Vem är du?
Vi söker dig som innehar en el- eller automationsutbildning. Du ska ha kunskaper och erfarenhet inom PLC, felsökning samt ritningsläsning. Vi ser också att du har erfarenhet från reparationer av bearbetningsmaskiner. Du ska vara villig att arbeta skiftgång, natt- såväl som dag och helg kan förekomma.

Vi ser att du arbetar bra självständigt men samtidigt är en god lagspelare då samarbete med kollegor är grundläggande i din roll. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med dina kollegor och där ser vi att du bidrar till att teamet når ännu bättre resultat. Du har öga för detaljer med ett tekniskt intresse. Serviceinriktad, det ser vi som en självklarhet.

Låter de intressant? Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com