Produktionsassistent till Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)

Produktionsassistent till Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)

Under 2019 utökar vi antalet anställda samt påbörjar flytten av vår verksamhet till nya lokaler i Västerås. Vill du vara med på en spännande utvecklings- och expansionsresa?

Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA) är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN-koncernen. Vi arbetar med kundanpassade, medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även för andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven,
ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns över hela världen och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi arbetar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.

Vi söker nu en Produktionsassistent till vår produktionsavdelning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom företagets produktionsavdelning. Ditt arbete kommer primärt att utföras inom en av våra nya produktionslinor, Fast Track, där vi producerar ett stort antal produkter parallellt i mindre volymer. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta rutinmässigt laborativt arbete där du blir delaktig i processens produktionsförberedande steg samt utvärdering, sammanställning och rapportering av produktionsdata.

Din profil
Du har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller erfarenheter som bedöms likvärdiga. Du har god datorvana och kan hantera och redovisa resultat och data i bl.a. Officepaketet. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet inom GMP och laborativt arbete ses som meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i grupp och att hjälpa till där det behövs. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att tempot stundtals kan bli högre. Du har en positiv livssyn och kan hantera förändringar och utmaningar i det dagliga arbetet på ett lugnt sätt.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi tar emot ansökan via e-post; work@sgsdna.com märk ansökan produktionsassistent.

Intervjuer kommer hållas löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum 2019-04-30
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet
Visstid, 6 månader med möjlighet till förlängning.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Kontaktpersoner
Christina Svensson eller Sonja Winnergren, 0221-29650 (Växel), Teamleader Produktion

Kenneth Abrahamsson, 0221-29650 (Växel), Unionen

Arbetsgivare
Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)
Box 91
73122

KÖPING
Tel: 0221-29650
E-post: info@sgsdna.com
Mer information på http://www.sgsdna.com

Besöksadress
Järnvägsgatan 11
731 30 Köping
Mer info

Om arbetsgivaren

Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA) är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN-koncernen. Företaget ligger i Köping och har ca 60 anställda. Vi arbetar med kundanpassade, medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även för andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns över hela världen och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi arbetar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.