Laboratorieingenjör med känsla för kvalitet

Laboratorieingenjör med känsla för kvalitet

Vill du vara med på en spännande utvecklings- och expansionsresa? För att möta den stora efterfrågan av våra produkter kommer vi att utöka antalet medarbetare och i slutet av 2019 flyttar vi till nya större lokaler i Västerås!

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka och söker Laboratorieingenjörer till vår produktionsavdelning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom företagets produktionsavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta laborativt arbete där du blir delaktig i produktionens olika steg. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera alltifrån materialberedning till syntes, rening och analys av oligonukleotider. Både laborationsarbetet och tillhörande dokumentationsarbete sker i enlighet med GMP. Som laboratorieingenjör kommer du även inneha ett områdesansvar samt ansvara för att driva utredningar och korrigerande åtgärder inom avdelningen.

Din profil
Du har högskoleutbildning med inriktning mot kemi, biokemi, mikrobiologi eller liknande. Du har ett par års erfarenhet som laborant och arbetar säkert både med avseende på produktkvalitet och ur kemikaliehanteringssynpunkt. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet inom GMP och LEAN ses som meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i grupp och att hjälpa till där det behövs. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att tempot stundtals kan bli högre.

Du har lätt för att kommunicera både inom och utanför din egen arbetsgrupp. Du har en positiv livssyn och kan driva och hantera förändringar i det dagliga arbetet på ett lugnt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Klicka på Ansök nu eller maila till: work@sgsdna.com

Vi tar emot och gör urval av inkommande ansökningar löpande.
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sgsdna.com
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA) är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGENkoncernen.

Företaget ligger i Köping och har ca 60 anställda. Vi arbetar med kundanpassade, medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även för andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA).

SGS DNAs kunder finns över hela världen och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi arbetar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.