Ekonomiassistent till välkänt företag i Köping!

Ekonomiassistent till välkänt företag i Köping!

Är du ekonomiassistent och letar efter ett nytt uppdrag? Vill du jobba som ekonomiassistent i sommar? Till ett välkänt företag i Köping söker vi nu en ekonomiassistent! Start omgående, för att pågå fram till sista augusti. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Du kommer bland annat få ansvara för fakturahantering, hantering av moms och eu-moms. Utöver detta kommer ytterligare ekonomirelaterade administrativa arbetsuppgifter att tillkomma. Du kommer att dagligen arbeta i Visma och Concorde.

Vem är du?

Vi letar efter dig med en relevant utbildning och tidigare erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du bör vidare ha erfarenhet av att ha arbetat i något eller några större system, erfarenhet från Visma är meriterande.
Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Talar du finska är det ett plus.
Som person tror vi att du är en driven och noggrann person med ett effektivt arbetssätt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.