Produktionsmedarbetare till Köping

Produktionsmedarbetare till Köping

Är du en lagspelare på jakt efter en möjlighet till ett långsiktigt arbete och en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår kund i Köping!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

PerformIQ söker för kunds räkning en produktionsmedarbetare. Vår kund är verksam inom träförädling och här kommer du arbeta på målningsavdelningen.
Tjänsten som produktionsmedarbetare passar dig som är framåt och som får saker gjort. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från branschen eller från produktion, så länge du har viljan att lära dig. Som produktionsmedarbetare kommer du vara placerad på målningsavdelningens tre stationer. Målet är att lära sig en station i taget och på sikt kunna samtliga. Totalt arbetar 14 personer i produktion och på din avdelning samarbetar du med tre teamkamrater. Ofta bollar man flera uppgifter samtidigt och det finns alltid någonting som behöver göras eller kontrolleras.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Ha koll så rätt varor kommer in i rätt tid. Ställa in målningsboxar. Se till så att allt flyter på i målningsflödet.
  • Förbereda och blanda färg
  • Emballera och skriva paketlappar
PERSONPROFIL
Till vår kund söker vi framför allt en person med rätt egenskaper och vilja. Vi tror att du är praktiskt lagd, öppensinnad och villig att lära dig nya saker. Du tar initiativ till arbetsuppgifter och ser vad som behöver göras. Självklart är du en lagspelare som sätter laget före jaget. Om du har arbetat inom industri/produktion är det självklart meriterande men inget krav.

Vidare är krav för tjänsten att du:
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, för att kunna kommunicera internt och läsa skriftliga instruktioner

Det är meriterande om du:
  • Har truckkort och erfarenhet av att köra ledstaplare
  • Har arbetat inom industri/produktion tidigare
Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid måndag-fredag
Plats: Köping

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.