Däckmontör till Köping

Däckmontör till Köping

Till vår kund i Köping söker vi dig med intresse av däckmontering och bilmekanik. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av skifte/montering av hjul på fordon, framplockning samt en del kundkontakt. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på ansvarstagande, försiktighet och initiativtagande. Att du har ett bilintresse och ett händigt sinnelag är en förutsättning för att lyckas i rollen. Kanske har du mekat hemma? Bytt däck tidigare? Arbetat med montering på lina, eller på däckfirma? Eftersom arbetet både är tungt och har ett högt tempo så ska du ha en god fysik och klarar av att hantera stressiga situationer.

KRAV

Körkort B

Meriterande kvalifikationer

Truckkort.
Erfarenhet av däckmontering.

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att hantera en hög arbetsbelastning samtidigt som du är ansvarstagande och ordningsam. Du är van vid ensamarbete, är flexibel när det gäller arbetstider samt har inga problem med att arbeta eventuell övertid.

Start

Starten är i mitten av mars.

Låter det intressant, sök tjänsten redan idag!

Vid frågor kontakta susanne.ljungskog@pemapeople.se

Om oss

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.