Butikssäljare/lagermedarbetare till Momentum Köping

Butikssäljare/lagermedarbetare till Momentum Köping

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Brinner du för kundkontakt och service? Vill du arbeta i en butik där du får möjlighet att kombinera försäljning, fysiskt arbete och administration? Vill du även arbeta brett och med hjälp av din goda struktur få möjlighet att ta ett stort ansvar? Då kan du vara den vi söker i Köping!

I rollen som butikssäljare/lagermedarbetare har du en kombinerad och bred tjänst. Våra kunder kommer till dig för att få hjälp inom mekaniska och tekniska produkter och du är den som på sikt bistår med hjälp på plats i butik, tillsammans med dina kollegor. Sortimentet omfattar produkter inom affärsområdena lager, tätningar, industri och mekanik. Hos Momentum får du möjlighet att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vidare kontrollerar och inlevererar du ankommande gods, samt plockar kundorder. Med ditt lösningsorienterade sinne ser du till att rätt artikel och antal plockas och du administrerar så att flödet blir korrekt från inleverans till utleverans.

Som butikssäljare/lagermedarbetare kommer du att ha en bred roll och tjänsten innebär:
  • Tillgodose kunders behov med stöttning och hjälp i butik
  • Utveckla och förbättra vårt lager och logistiken i stort
  • Hantera kundbeställning, inventeringar och planering
  • Varupåfyllnad i butik, lagerhantering, godsmottagning och inventering
Personprofil

Du är Momentums ansikte utåt och tar emot våra kunder med ett bra bemötande. Du kommer att arbeta i ett tajt team där man delar kunskaper och erfarenheter. Samarbetet med kollegorna är otroligt viktigt och något Momentum värdesätter.

Vi söker dig med stort kundfokus samt ett brinnande intresse för att hjälpa och skapa långsiktiga relationer med dina kunder. För att trivas och lyckas i din roll är du en driven och engagerad person som finner genuin glädje i att ha en rådgivande roll. Vi välkomnar medarbetare som gärna är aktiva i sin försäljning och utifrån eget driv skapar möjligheter till nya affärsrelationer. Vidare ser vi att du som söker är en god lagspelare med initiativtagande förmåga och engagemang för företaget. Erfarenhet från verkstad eller industri är meriterande för tjänsten.

Till den här tjänsten vill vi framhäva att det är din personlighet och din vilja att lära samt utvecklas som kommer att vara avgörande. Hos oss är det absolut viktigast med rätt inställning och engagemang.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Köping

Eventuella frågor om tjänsten till Wilma Wisting på wilma.wisting@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butikssäljare, butiksmedarbetare, lager, logistik, lagermedarbetare, industri.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/