Ställare till Plastindustrin

Ställare till Plastindustrin

Om tjänsten

Vi söker dig med ett brinnande intresse för Teknik och som är hungrig på att utvecklas tillsammans med dina arbetskamrater.

Har du tidigare arbetat som maskinställare på formsprutningsmaskiner är det mycket meriterande.

En stor fördel i detta jobb är kunskap inom fordonsmekanik, så har du även jobbat som fordonsmekaniker, så underlättar det i den här tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att rigga maskinerna och starta produktionen efter gällande instruktioner. Du skall kontrollera och se över statusen på jobbet i maskinen. Du ansvarar för att produkterna körs enligt specifikation och att verktyg, maskin och kringutrustning hålls i fullgott skick. Du skall även ta bort material som tillhörde det tidigare stället innan nytt påbörjas. Ställaren har även ansvar för att allt färdigt och märkt gods flyttas från maskinområdet till rätt plats.

Under produktionen säkerställer du att produktionen har rätt kvalité och vidtar korrigerande åtgärder vid behov.

Vi söker dig som är noggrann och självgående och gärna tar eget ansvar, du måste vara flexibel och intresserad utav teknik och problemlösning.

Är du rätt person för vår kund, då finns det stora möjligheter till vidareutveckling och chansen att utveckla tjänsten utifrån dina kompetenser.

Kvalifikationer

Du har fullgjord gymnasieutbildning, gärna inom tillverkningsindustrin och har några års erfarenhet av industriarbete, gärna som ställare eller operatör.

Arbetet kräver att du kan följa instruktioner på svenska, så det är ett krav att du talar, förstår och kan kommunicera det svenska språket utan problem.

Truckkort och Traverskort är meriterande

Uppdraget startar med en inhyrning genom Best Bemanning AB, anställningen kan sedan övergå till kund.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!

Vi välkomnar din ansökan

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på
  • Administration
  • Ekonomi
  • Fastighetsskötsel
  • Industri
  • Lager och logistik
  • Mark och anläggning
  • Sälj och marknad
  • Teknik
  • Transport
Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)