Mättekniker med erfarenhet sökes till Köping

Mättekniker med erfarenhet sökes till Köping

Om tjänsten

Denna tillsättning sker via Best Bemanning till Memo Industriplast i Köping som är en komplett leverantör av avancerad formsprutning till kunder inom bland annat verkstadsindustri, försvarsindustri och medicinteknik, där kraven är höga på kvalitet och precision.I denna roll kommer du ansvara för det mättekniska arbetet som bedrivs på Memo Industriplast. Tjänsten innefattar programmering och mätningar i koordinatmätmaskin, skapa instruktioner inom kvalitet samt vara ett stöd i utvecklingsprojekt. Du är med och utvecklar arbetet i Rektron, som är vårt produktionsuppföljningsverktyg.Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:- Beredning och programmering av mätmaskin- Kontroll och mätinstruktioner- Mäta tillverkade detaljer- Skapa mätrutiner och genomföra löpande mätkontrollerUtöver dessa kommer du att vara ett stöd i vårt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med styrd mätmaskin och har erfarenhet av ritningsläsning och kontrollmätning. Även att du har god erfarenhet av produktion, gärna inom formsprutning samt goda kunskaper i svenska och engelska.Erfarenhet av PCDMIS är meriterande

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på
  • Administration
  • Ekonomi
  • Fastighetsskötsel
  • Industri
  • Lager och logistik
  • Mark och anläggning
  • Sälj och marknad
  • Teknik
  • Transport
Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!