Kunnig fordonstekniker sökes omgående till Köping

Kunnig fordonstekniker sökes omgående till Köping

Är du en driven, utvecklingsinriktad bilmekaniker med teknisk kompetens? Då är du kanske den vi söker! Du är en självständig lagspelare som alltid ser till att sätta kunden och service i första rummet. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och bilmekanik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
  • God datorvana
  • Minst B körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Flerårig erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker
Vi erbjuder
Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. För frågor om verkstaden och jobbet ring verkstadschef Mikael Larsson på 070-233 25 42. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service.