Truckförare till Volvo i Köping

Truckförare till Volvo i Köping

Just nu söker vi flera skickliga truckförare till Volvo GTO Powertrain i Köping. Till denna tjänst söker vi dig som kan framföra trucken effektivt och säkert. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet som truckförare ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos Volvo GTO Powertrain Köping där du kommer att arbeta med truckkörning. Du ser till att leverera delar från godsmottagningen och lagren ut till produktionen med hjälp av skjutstativtruck. Lastning och lossning av inkommande lastbilar ingår också i dina dagliga uppgifter.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom truckkörning och det är meriterande om du erfarenhet av att köra skjutstativ eller dieseltruck med långa gafflar. Det är viktigt att du har skinn på näsan och kan arbeta effektiv.

Vi söker dig som:
  • har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
  • har erfarenhet av att köra truck på lager
  • B-körkort
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har god datorvana.
Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Gustafsson på e-post alexander.gustafsson@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.