Montörer till Volvo GTO Powertrain i Köping

Montörer till Volvo GTO Powertrain i Köping

Placering:
Köping, Västerås, Eskilstuna
Bransch:
Industri, produktion
Antal tjänster:
13
Typ av jobb:
Konsultuppdrag

Att arbeta som montör
På Volvos fabrik i Köping tillverkas växellådor till Volvos lastbilar, bussar och dumprar samt marina drev till Volvo Penta. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att montera olika typer av fordonskomponenter. Du kommer att variera mellan olika stationer och jobbar i nära samarbete med dina kollegor.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med start vecka 33. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Volvo GTO Powertrain.

Vem söker vi?
Till rollen som montör söker vi framför allt dig som är en positiv och engagerad person som motiveras av att jobba fysiskt i högt tempo. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som montör inom tillverkningsindustrin, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig och initiativtagande i din yrkesroll.

I övrigt krävs det att du
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • har B-körkort och tillgång till bil
  • trivs med ett fysiskt ansträngande arbete.
  • kan arbeta varierade tider
Erbjudande
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansök redan idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Volvo GTO Powertrain. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Gustafsson via e-post: alexander.gustafsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.