Säljare till Volkswagen transportbilar

Säljare till Volkswagen transportbilar

Besitter du ett affärsmässigt tänk och har erfarenhet från försäljning sedan tidigare?

Vi söker en säljare till Volkswagen transportbilar Möller Bil Köping så läs vidare och sök redan idag så berättar vi mer!

Som transportbilssäljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och just i den här rollen kommer stort fokus ligga på upparbetning av nya kundkontakter och utesälj. Arbetsuppgifterna innebär till stor del därför att skapa goda och långvariga relationer samt att driva hela försäljningsprocessen fram till avslut.

Vidare arbetar du bland annat med offerter, skapa ordrar, bevaka leveranser och följa upp affärer. Du ansvarar för att vara kundens kontakt genom hela försäljningsprocessen och du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med vårt sätt att tillgodose deras behov på.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig ett självständigt arbete i en expansiv organisation. Du får arbeta med att av marknadens ledande varumärken och du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas inom yrket. Möller Bil kännetecknas av en stark kultur och vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Kvalifikationer
  • B-körkort är ett krav
  • Gymnasieutbildning, har du läst inriktning ekonomi eller marknadsföring är det meriterande
  • Erfarenhet från arbete inom försäljning. Har du dessutom arbetat med bilhandel eller B2B-försäljning är det meriterande
Vi söker dig som är
  • Strukturerad och noggrann - Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter
  • Målinriktad - Du kommer har ett personligt säljmål och lönen är till viss del provisionsbaserad
  • Driven - Du planerar ditt arbete och motiveras av utveckling och utmaningar
Som person är du positiv, social och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor. Under mer intensiva perioder arbetar du med bibehållen fokus och kvalitet och du är alltid beredd på att göra det lilla extra som behövs för att göra kunden nöjd med sitt besök hos oss.

Låter det intressant eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information om tjänsten, kontakta Platschef Marianne Bolinder. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2019-12-22. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Köping!

Möller Bil Köping ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)