Traversförare

Traversförare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av traverskörning med tyngre gods. Som traversförare hos vår kund arbetar du med att plocka order, lasta och lossa bilar. Andra förekomande arbetsuppgifter är packetering samt bandklippning med en manuell maskin. Arbetstiden är 2-skift och arbetet sker periodvis utomhus.

Din bakgrund
  • Verkstadsutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Traverskort
  • Datakunskaper på minst basnivå
  • Truckkort är meriterande
Du som söker har tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller lager. Traverskörning har ingått i dina dagliga arbestuppgifter och du har ett utvecklat säkerhetstänk. Du är i god fysisk form då arbetet delvis kan vara tungt. Meriterande är om du har truckkort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du gillar att ta ansvar och är van att arbeta självständigt. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Köping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Charlotte Sundell 072-254 15 28

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.