Industriarbetare med maskinvana

Industriarbetare med maskinvana

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi efter dig som är erfaren inom tillverkningsindustrin och som har ett driv att arbeta med ständiga förbättringar. Arbetet innebär maskinövervakning, byte av detaljer, mätning och dokumentation. Noggrannhet vad gäller kontroller och kvalitet är en viktigt del av arbetet. Roboterfarenhet samt truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker har god teknisk kompetens och ett stort intresse av att jobba som maskinoperatör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en positiv attityd, tycker det är roligt att arbeta i verkstadsmiljö och är inte är rädd för att ta i. Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är ordningsam och har lätt för att följa instruktioner och säkerhetsrutiner.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Köping och Arboga

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen, så skicka in en ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.