Svetsare sökes till Kungsör

Svetsare sökes till Kungsör

VÅRT ERBJUDANDE

Har du erfarenhet som svetsare (MIG/MAG) och är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en handlingskraftig person som kan hålla ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Jobandtalent en svetsare till vår kunds verksamhet i Kungsör. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Har du arbetat med svetsrobotar så är det stor merit.
Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
  • Uppdraget som svetsare går först och främst ut på att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard samt arbeta med förebyggande underhåll.
Kvalifikationer
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du ser vad som behöver göras. Som person är du praktiskt lagd.

Ansvarsområdet är av svetsprocesserna: manuell och robot, vi ser gärna att du är svetsare i grunden - gärna IW/IWS. På denna arbetsplats använder vi oss av MAG svetsning i både höghållfast plåt och rörprofiler i konstruktionsstål. Du har förståelse inom områdena produktionsteknik och konstruktion och har gärna erfarenhet av CAD (vi använder Inventor).
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/