Filialchef till IVAB i Köping

Filialchef till IVAB i Köping

Är du en nätverkande person som vill driva och utveckla en etablerad filial inom VVS? Har du erfarenhet från entreprenadsektorn och vill arbeta med att driva affärer och projekt så kan Filialchef på IVAB vara din nästa utmaning!

Din roll

För att lyckas i rollen som Filialchef så tror vi att du har några års erfarenhet inom bygg eller installation samt skapat dig ett bra nätverk inom byggbranschen. Vi söker en resultatorienterad person som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir ansiktet utåt och skapar nya affärer och leder dessa från start till mål. Med detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera och upphandla samt vidare styra och leda projekten till mål. Till din hjälp har du ett arbetsteam som i dagsläget består av en projektledare samt 10 montörer. Vår ambition är att filialen ska växa och du är den person som visar vägen. Du har personal- samt resultatansvar och rapporterar till VD.

Vem trivs här?

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för denna roll ser vi en social och engagerad person som framgångsrikt drivit affärer tidigare. Du ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och motivera ett team till framgång. Du har en bakgrund inom ett tekniskt område gärna VVS, bygg, eller el samt tidigare arbetat med projektledning. Din erfarenhet kombinerat med ett bra kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning så akademisk utbildning är ej ett krav. Datakunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industri- avdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Arbetsplatsen för filialen i Köping finns på Hantverkaregatan.
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag!

Vill du veta mer är du välkommen att ringa VD Erik Nilsson på
010-4144036

Din ansökan:
Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 19 oktober 2018

Din ansökan, med CV och personligt brev skickas till:


erik.nilsson@ivab.com
Mer info
Kontaktperson Erik Nilsson
Telefon 010-414 40 36
Email Mejla Erik Nilsson
Område Köping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infjärdens Värme AB (IVAB) är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad, Sprinkler och vårt nyaste område Energi. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 8 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB, BioGreen AB och Rörkrökar´n i Hallsberg AB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 400 MSEK. Läs mer om oss www.ivab.com