Sommarjobb som Ordermottagare till Guttsta Källa

Sommarjobb som Ordermottagare till Guttsta Källa

Tjänstebeskrivning

Är du strukturerad, har erfarenhet från administrativt arbete och vill ha ett spännande arbete under sommaren? Trivs du samtidigt en roll där du får arbeta lösningsorienterat och ta mycket ansvar? Då kan du vara den personen som passar till tjänsten som ordermottagare till Guttsta Källa i Köping!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Guttsta Källa söker nu dig som vill ha möjlighet att arbeta administrativt med inriktning mot support och orderhandläggning. I rollen som ordermottagare kommer du även att hantera inköp och registrera order som rapporteras in i ett affärssystem. Ytterligare en arbetsuppgift är att vara behjälplig med enklare labbsysslor där du utför provtagning på färdig produkt, läser av prover och registrerar resultatet.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande ärenden effektivt och korrekt utifrån företagets riktlinjer
  • Sköta inköp av förbrukningsmaterial
  • Utföra enklare labbtester
Krav på person

Vi söker dig som vill jobba med administration och service. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med främst befintliga, men även nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med största servicekänsla. Här får du möjlighet att komma till en tjänst där du får ta egna initiativ och prioritera din arbetsdag på egen hand. Det är högst meriterande om du har arbetat med administration och ordermottagning med inriktning mot livsmedelsindustrin. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, är noggrann och att du trivs med att hjälpa till där det behövs.
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office, samt allmänt god datorkunskap (meriterande kunskap i Visma Nordic)
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service, support eller ordermottagning
  • Körkort och egen bil
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ordermottagare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Omfattning: Heltid, vecka 27-33
Arbetstid: Kontorstider, 7-16
Plats: Köping

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell via camilla.aurell@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, administratör, orderadministratör, ordermottagare, laborant

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM GUTTSTA KÄLLA:
Redan 1895 tappades de första flaskorna med naturligt mineralvatten vid Guttsta Källa placerat i hjärtat av Bergslagen. Med en modern maskinpark produceras allt från vatten till läskedrycker. Produkterna består främst av dagligvaruhandelns egna märkesvaror samt andra private label uppdrag. Guttsta Källa AB, som nu sysselsätter cirka 20 personer, grundades år 1894. Den nuvarande företagsformen, Guttsta Källa AB, grundades sommaren 2011 och tillhör den finska koncernen Finn Spring Oy.
Bryggeriet är beläget i den lummiga Hedströmsdalen, ca en mil norr om Köping. Den viktigaste råvaran i produkterna, mineralvattnet, tas upp ur den naturliga källan i Guttsta.