Maskinreparatör till GKN Driveline

Maskinreparatör till GKN Driveline

Vill du arbeta på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik? Vi söker nu en maskinreparatör till vår kund GKN Driveline i Köping! Här får du flexibelt ledarskap, varierade arbetsdagar och möjlighet till avancemang! Som Maskinreparatör utför du underhåll och reparation av produktionsutrustning. Med dig i bagaget har du en avklarad gymnasieutbildning, god datorvana och erfarenhet från industri. Låter det som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan - redan idag!

Omfattning:
Heltid 2-skift 6-14 & 14-23 (fredagar sena skiftet 14-18:48). För start enligt överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning

Här kommer du till ett bolag som värnar om sina anställda. GKN erbjuder möjlighet till utveckling genom interna utbildningar och har utöver det också ett eget gym du som anställd kan använda. I rollen som Maskinreparatör kommer du arbeta med att reparera produktionsutrustning. Arbetet som Maskinreparatör är självständigt, varierat och sker strukturerat genom att du blir tilldelad arbetsorder.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
  • Utföra underhåll (också förberedande underhåll) och reparation av olika produktionsutrustning såsom till exempel CNC-maskiner.
Kvalifikationer

Här behöver du;
  • Avklarad gymnasieutbildning, god datorvana och grundläggande svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett eget driv och intresse för jobbet du utför. I arbetet är du initiativtagande och kommunikativ. Kanske har du också ambitioner om att avancera? Skulle du också säga att du är strukturerad och gillar ordning och reda? Då är det möjligt att du är nästa stjärna vi söker!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om GKN Driveline

GKN Driveline Köping AB är ett center of excellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1000 personer. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.

Sista ansökningsdag:
2018-07-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Johannes Larsson | johannes.larsson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Johannes Larsson
Telefon 0722-29878
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du några års erfarenhet från industri, teknisk bakgrund och kunskap i tyska och/eller engelska? Det ser vi som plus (ej krav).