Avdelningschef till GKN Automotive i Köping

Avdelningschef till GKN Automotive i Köping

Vårt uppdrag

Nu rekryterar vi en avdelningschef till världsledande GKN Automotive i Köping. Här erbjuds du en viktig roll där du får möjlighet att utveckla både medarbetare och produktionen. Har du starka ledaregenskaper och brinner för att motivera och engagera dina medarbetare? Ta chansen och sök rollen idag!

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef har du personalansvar för ett team på 20-40 medarbetare samt budgetansvar för avdelningen. I teamet finns kompetenser som montörer, operatörer, kvalitetsledare, teamledare och/eller maskinskötare. Teamet arbetar på olika skift och i vissa fall på olika avdelningar.

Det dagliga arbetet handlar om att leda och fördela arbetet. Det innebär också ett övergripande ansvar över säkerhet, kvalitet, leveransprecision, effektivitet samt arbetsmiljö- och miljöfrågor.

Som avdelningschef är du drivande i det strukturerade förbättringsarbetet och arbetar tillsammans med teamet för att utveckla metoder, arbetssätt och den interna kompetensen.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en ledande befattning, gärna i en liknande verkstadsindustri. Du har teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande samt god datorvana där du bland annat behärskar Microsoft Office. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker en lugn och stabil person som är trygg i sitt ledarskap. Du är ödmjuk och har ett naturligt sätt att motivera och engagera dina medarbetare. Som ledare är du handlingskraftig, ser möjligheter till utveckling och skapar delaktighet för att med dig gruppen i arbetet framåt.

För att lyckas i rollen som avdelningschef är det viktigt att du kan ta hjälp av de andra ledarna och att du kan bygga struktur så att alla medarbetare får det stöd och support som behövs. Rollen ställer också krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmågan att se lösningar.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 7 mars 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget

GKN Automotive Köping är världsledande inom tillverkning av fyrhjulsdriftsystem. GKN har möjligheten att designa, utveckla och integrera fyrhjulsdrivna lösningar för en rad behov - från små stadsbilar som behöver kraven från den dagliga pendlingen, till familje-SUV: er som kräver den lugnande dragkraften och stabiliteten i alla väder, terrängfordon som är kända för sin robusta prestanda under alla förhållanden. Våra kunder i Köping är bland annat Volvo, Jaguar Land Rover, Fiat, Audi, Porsche och Lamborghini.

På GKN betyder, att göra rätt saker för våra medarbetare, att främja en säker arbetsmiljö, respektera andras rättigheter, utveckla våra anställda och uppmuntra en mångfald arbetskraft. Vi tror på att bygga en högpresterande verksamhet och har åtagit oss att leverera säkra produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi strävar efter att minska påverkan som både vår verksamhet och våra kunder har på miljön. Våra produkter är designade för att prestera bättre än sina föregångare, vara lättare och mer effektiva.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nercia
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.