Servicemottagare/Verkstadssamordnare Framtida Bil AB Köping,

Servicemottagare/Verkstadssamordnare Framtida Bil AB Köping,

Vi är ett bilföretag som värdesätter våra kunder och medarbetare.

Vi som återförsäljare behöver ständigt sträva efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder.

Om jobbet
I rollen som servicemottagare och verkstadssamordnare har du en nyckelposition och är en viktig del i företagets verksamhet. Du ansvarig för den dagliga driften av vår eftermarknad. Arbetet består i att driva verkstaden så att våra samarbetspartners krav på kvalitet och kundnöjdhet uppnås. Du tycker om att möta människor och ge hög servicenivå. Administrativt är du strukturerad och har god ekonomisk förståelse. Du har god datorvana. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har en grundläggande förståelse för bilar men behöver inte vara på en avancerad teknisk nivå. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning, i en likvärdig roll och om du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B- körkort.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

För oss på Framtida Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats.

Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Framtida Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra.

Våra ledord i vardagen är respekt, ansvar och glädje,

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 16 Oktober 2022. För mer information kontakta Andreas Sjölund 0221-84554. Rekrytering kommer ske löpande under annonseringstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningen
Lön: Lön enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor: Heltid
Mer info
Kontaktperson Andreas Sjölund
Telefon 0221-84554
Område Köping
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtida Bil AB i Köping är auktoriserade för varumärkerna Kia, Dodge och Pilot.

I vår anläggning bedriver vi både nybilsförsäljning och verkstad. Vi har modern bilanläggning och ett centralt läge i Köping vid E18.