Servicetekniker

Servicetekniker

Om tjänsten
Falks Lantbruksmaskiner växer och söker en driven servicetekniker för anställning.
I denna rekrytering samarbetar vi med Best Bemanning & Rekrytering AB

Falks lantbruksmaskiner AB grundades 1947 av bröderna Lars- och Håkan Falk. Vi är helt inriktade på lantbruk och senare även på skog och trädgård. Idag marknadsför vi ledande fabrikat av lantbruk-, skog-, entreprenad- och trädgårdsmaskiner. Vi har ett brett sortiment av maskiner inom dessa områden, både nya och begagnade. Vi erbjuder bra produkter med professionell service.

Har du ett brinnande intresse för att skruva och meka samt har ett intresse att bli en duktig servicetekniker på lantbruksmaskiner, då lär vi upp dig!
Arbetet består av service och reparationer av lantbruk- ochentreprenadmaskiner. Du är med i hela processen, allt ifrån felsökning,reparation och registrering av ditt arbete.
Arbetet kan ske både i vår verkstad men även ute i fält hoskunden.

 • B-körkort är ett krav
 • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Känner du igen dig i den profilen? Skicka in din ansökan redan idag för då är det just dig vi söker!

B-körkort och Datavana är ett krav, samt Svenska och Engelska 
Frågor ang denna rekrytering besvaras av Rekryteringsansvarig: Marita Eriksson, marita.eriksson@bestbemanning.nu  0734403066

Kvalifikationer
Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

 •    Administration
 •    Ekonomi
 •    Fastighetsskötsel
 •    Industri
 •    Lager och logistik
 •    Mark och anläggning
 •    Sälj och marknad
 •    Teknik
 •    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Mer info
Område Köping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!