Servicetekniker/mekaniker

Servicetekniker/mekaniker

Är du intresserad av maskiner och service? Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad. Jobbet består av både enklare servicearbeten till större reparationer av maskiner. Arbetet görs både i vår välutrustade verkstad men också ute i fält hos våra kunder. Det ett varierande arbete, där service och reparationer görs på många olika maskiner inom lantbruk, entreprenad, skog och trädgård.

Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet/utbildning av tunga maskiner.
Fordonsteknisk-/lantbruksgymnasium eller tidigare erfarenhet från lantbruks- och entreprenadbranschen är en fördel. Datorvana och språkkunskap i svenska och engelska, samt B-körkort är ett krav.

För mer information, ring Annvor tel.nr 0221-18275
Ansökan och ett enkelt CV skickas senast 27:e november 2020 till annvor.falks@koping.net eller Falks Lantbruksmaskiner AB, Fabriksgatan 8, 731 50 KÖPING.

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Annvor Falk-Norrsjö
Telefon 0221-18275
Email Mejla Annvor Falk-Norrsjö
Område Köping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.falkslantbruksmaskiner.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falks Lantbruksmaskiner är ett familjeföretag som grundades 1947 och bedriver försäljning, service och reparationer av lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och maskiner för skog & trädgård. Vår anläggning ligger i Köping och vi representerar välkända märken som t.ex. Massey Ferguson, Husqvarna och Kubota. Vi är ett väletablerat företag i branschen med stabil tillväxt och låg personalomsättning.