TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Om tjänsten

Vi söker nu en Butiksansvarig till vår försäljningsenhet i Köping. Som butiksansvarig hos oss får möjlighet att kombinera försäljning och kundkontakt med operativt ledarskap.

Din viktigaste uppgift som Butiksansvarig blir att initiera, driva och följa upp försäljningen. Du arbetar aktivt med proaktiv försäljning till kunder, och säkerställer att kunden får en positiv kundupplevelse av deras besök på TOOLS. Du arbetar med att utveckla våra säljprocesser, och följer marknadstrender för att identifiera och skapa nya affärer. Du arbetar med exponering och att hålla butiken attraktiv för kunderna genom ordning och reda och ser till att varuflödet är optimerat.

I din roll leder du det dagliga arbetet i butiken, du leder genom att motivera och inspirera övriga säljteamet. Du blir en viktig länk mellan Butikschefen och övriga säljteamet. Du planerar arbetet, och ser till att rutiner följs. Du ansvarar över lokala fastighetsfrågor samt tillser att arbetsplatsen följer företagets miljö-, brand- och arbetsrutiner.

Vem trivs här?

Vi söker dig som brinner för försäljning. Du är målmedveten och balanserad. Du är entusiastisk och kontaktsökande, och får energi i mötet med andra människor. Du har ett högt affärstänk och ett tydligt kundfokus. Du har ett driv och är duktig på att planera och strukturera. Du har goda ledaregenskaper och leder genom att samverka med andra. För att klara rollen ser vi att du har minst avslutad gymnasieutbildning. Du har flera års arbetslivserfarenhet från en säljande yrkesroll. Tidigare erfarenhet av en ledande roll är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i butik som säljer produkter och/eller konceptlösningar till industri- och byggsektorn är detta meriterande.

Ansök!
Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vid denna rekryteringen använder vi oss av test i urvalsprocessen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)