Snickare sökes till Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB)

Snickare sökes till Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB)

EBAB Byggservice är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare till vår filial i Köping.

Vår verksamhet inom byggservice och försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med fler duktiga snickare. Du kommer att ingå i ett team om 10- 12 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som främst är försäkringsbolag, förvaltningsbolag och till viss del privatkunder.

Du tillhör vår filial i Köping och har som fokus att arbeta med försäkringsskador i Västmanland & Örebro Län.
Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar till viss del själv för kontakter och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer.

Tidigare erfarenhet av arbete med försäkringsskador och byggservice är meriterande. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Du skall ha svenskt yrkesbevis samt körkort för personbil.
Tjänsten som är heltid är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

INFO OM FÖRETAGET
EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med filial i Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB ca 55 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 2st golvbolag samt 1st plåtföretag. Vi är totalt ca 155 anställda och omsätter ca 180 mij/år.
Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag samt kommunala bostadsbolag. Företaget har dessutom stor marknadsandel av de privata beställarna.

Vårt arbetsområde är Örebro, Västmanland samt
Dalarnas län med omnejd.

För mer information om tjänsten kontakta:
Victor Jacobsson
Arbetschef
victor.jacobsson@ebab.nu

Välkommen med din ansökan via formuläret senast 31 maj 2021.
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.

Besök gärna vår hemsida www.ebab.nu
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ebab.nu/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)