Bulkbilschaufförer sökes till Köping/Mälardalen

Bulkbilschaufförer sökes till Köping/Mälardalen

BulkTEAM, och dess transportörer utvecklas och våra uppdrag blir fler, vilket innebär att vi behöver anställa chaufförer med full behörighet för tunga fordon. Tidigare vana av tank- eller bulktfordon är meriterande, men ej avgörande.

Hos oss kommer du att leverera material i bulk till våra kunder runtom i Sverige. Materialsorterna är av stor variation men vanligast förekommande är cement, kalk, sand och pellets. Bilarnas utgångspunkt är Köping men andra orter kan förekomma..

Vi söker chaufförer till flera olika uppdrag med olika arbetsscheman och i de flesta fall innebär det övernattning i bil. Utöver detta skall vi även driftsätta ett tvåskift på fast rutt.

Kravprofil
  • Körkort CE
  • YKB
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Arbetet kräver att man är självständig, flexibel och van att ta egna initiativ. Tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och kunder då du är Bulkteams ansikte utåt.
Mer info
Kontaktperson Michael Stertman
Email Mejla Michael Stertman
Område Köping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bulkteam.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

BulkTEAM AB ingår i Powder-Trans koncernen som är ett ledande nordiskt transportföretag. Företaget är ett familjeägt inom bulklogistik specialiserat bolag som har utfört transporttjänster i inemot 50 år.

Powder-Trans erbjuder effektiva internationella transport- och logistiktjänster för bulklaster i Norden, Baltikum och i Central- och
Östeuropa. Vi har genom långvariga samarbeten med våra kunder byggt upp kundspecifika lösningar baserade på flera årtionden av erfarenhet som ett framstående företag inom effektiv och digitaliserad logistik.

Powder-Trans koncernen har en fordonsflotta som omfattar över 115 fordonskombinationer. Företagets omsättning uppgår till cirka
30 miljoner euro och vi har inemot 220 anställda. Företagets huvudkontor, terminal och lager finns i Lieto nära Åbo i Finland och dotterbolaget i
Sverige, BulkTEAM har sitt kontor och lager i Dalby i södra Sverige.