Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera människor i både med- och motgångar? Nu söker vi en Servicechef till Bilia i Köping, Arboga och Fagersta. På Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta, därför är det av största betydelse att du som Servicechef kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Som Servicechef ansvarar du för den totala driften av serviceverkstaden på Bilia i Köping, Arboga och Fagersta. Det innebär att du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar.
  • Du kommer även att ha personal- och arbetsmiljöansvar för 23 medarbetare; vilket bl.a. innebär att leda och fördela arbetsuppgifter och säkerställa en bra arbetsmiljö. Till din hjälp har du 3 st verkstadscoacher samt 1 bildelscoach.
  • Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet.
  • Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningarna.
Kompetenskrav
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Det krävs också att du har branscherfarenhet och biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper
  • Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor.
  • Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar.
  • Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.
  • Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering på Bilia i Köping. Vid frågor kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Kolli
Telefon 010-497 26 22
Område Köping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.