CNC Operatörer

CNC Operatörer

CNC-operatörer sökes för uppdrag i Köping!
Är du redo för nästa utmaning?

Om jobbet
Söker en CNC operatör, för slipning / hårdsvarvning men inget krav på slipning. Vi söker även även en svarvare för manuell körning i CNC svarv och en erfaren operatör till flermaskins körning, svarv FOP, och fräs med robotladdning.

Arbetet består av svarvning, fräsning och slipning av små serier. Du kommer att arbeta självständigt med att läsa ritning, ställa om maskinen samt med mätning och truckkörning. Du kommer att arbeta skift.

Om dig
Vi söker dig med CNC- eller verkstadsutbildning och erfarenhet av svarvning och fräsning. Du som har erfarenhet av Siemens- eller Fanucs styrsystem kommer snabbt in i arbetet. I rollen som CNC-operatör förväntas du att arbeta självständigt med att ställa om maskinen. Du kan läsa och tolka mekaniska ritningar. Du talar och skriver svenska flytande, engelska är meriterande. Du har körkort, tillgång till bil samt truckkort A & B.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är tekniskt intresserad, noggrann i arbetet och har kvalitetstänk. Du har lätt för att samarbeta med andra och är ansvarsfull som person. Du har positiv attityd samt viljan att lära och utvecklas. Tveka inte och sök redan idag då uppdraget ska tillsättas omgående!

Om anställningen

Uppdraget som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Rickard Luchterhand via Adecco 010 - 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 sept 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.