Serviceledare VVS

Serviceledare VVS

Är du en ordningsam person som har sinne för affärer och trivs med kundrelationer?
Är du en ansvarstagande montör som är redo att ta nästa steg i karriären?
Har du erfarenhet från VVS och vill arbeta med att bygga upp vår serviceavdelning?

Då kan serviceledare på IVAB vara din nästa utmaning!

Din roll
För att lyckas i rollen som serviceledare så har du en teknisk bakgrund med VVS utbildning samt goda branschkunskaper. Du kommer att arbeta med både små och stora uppdrag med ansvar för planering, inköp, fakturering och uppföljning. Kundrelationer är du van vid och du har förmågan att skapa och bevara goda relationer. Datakunskaper är meriterande. Resor inom tjänsten förekommer, B-körkort är därför ett krav.

Vem trivs här?
Vår ambition är att expandera filialen i Köping och här har du en viktig funktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen och de uppdrag du ansvarar för får du driva självständigt. Din roll innebär att leda montörerna genom uppdragen. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer gentemot medarbetarna.

Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Arbetsplatsen för filialen finns i Köping.
Vill du vara med på vår fortsätta resa? Tveka inte att söka redan idag!

Din ansökan
Läs mer om oss på vår hemsida www.ivab.com
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta filialchef Klas Lombrant,
010-414 40 91
Din ansökan skickar du till klas.lombrant@ivab.com
Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 8 februari 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ivab.com/
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IVAB - Infjärdens Värme AB är ett komplett företag inom rör- och industrisektorn med verkstäder och montageresurser för alla tänkbara behov. IVAB grundades 1947 i Sjulnäs, Piteå. Verksamheten kan delas upp i tre delar; verkstad, industri och VVS. Inom VVS är vi auktoriserade vvs- sprinkler- och gasinstallatörer. Tillsammans med dotterbolagen Nordtool och NIAB står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Numera ingår även företagen Biogreen i Piteå, Holmsunds Rörservice, Umeå och Rörkrökarn i Hallsberg i IVAB-gruppen.