Hoppa till innehåll
RA Motor AB logotyp

Kundmottagare

Som Kundmottagare hos oss på RA Motor erbjuds du en stimulerande tjänst i ett växande företag som ser försäljning, kundbemötande och som en naturlig del av vardagen. Kundservice är vår främsta framgångsfaktor och vi vill bli ännu bättre genom att komplettera vår husbilsverkstad med en professionell kundmottagare med stor serviceanda.

I rollen som Kundmottagare kommer du arbeta aktivt med planering av verkstadsjobb, lagerhantering samt att vårda våra kundrelationer.

Krav:
  • Du har minst B-körkort
  • Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera
  • Du har god datavana och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Vi ser gärna att du tidigare har arbetat verkstadssystemet Kobra eller liknande.
Vi erbjuder
En anställning som är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Ett arbete i ett glatt och erfaret verkstadsteam. Ett arbete i ett företag som är mån om personalens välmående och trygghet. Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att RA Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje.

Om RA Motor
RA Motor grundades 1992 och har sedan dess fokuserat på personlig service, stort engagemang och målet med återkommande kunder. Vi har idag över 70 anställda och en årlig omsättning på ca 1 miljard.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Välkommen med din ansökan till jobb@ramotor.se alternativt knappen "Ansök nu"!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är ett sedan 1992 väletablerat varumärke inom service samt försäljning av personbilar och sedan 2016 har vi jobbat med fritidsfordon såsom husbilar och husvagnar.

Liknande jobb