Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

ESHQ Manager till ContiTech Scandinavia, Stockholm

Ansök nu
Är du intresserad av att utveckla en hållbar och säker arbetsmiljö för våra kunder och partners? Vi har en spännande karriärmöjlighet för dig som Environmental, Safety, Health, and Quality (ESHQ) Manager på ContiTech Scandinavia AB.

Som ESHQ Manager kommer du att samordna alla ESH- och kvalitetsaktiviteter för vårt serviceområde i Sverige. Du kommer att övervaka och upprätthålla överensstämmelse med relevanta lagkrav, genomföra ISO-standarder och interna ESHQ-krav, driva kontinuerlig förbättring och händelsehantering, samt stödja och utbilda olika delar av organisationen. Vi arbetar enligt en hybridmodell och tar hänsyn till våra medarbetares och teamönskemål om arbetssätt. Vi hoppas att vår nya ESHQ Manager kommer att ansluta till vårt Kista-kontor, men någon av våra andra platser i Sverige är möjliga.

Vi söker någon som har:
  • Erfarenhet av ESH- och kvalitetsaktiviteter, samt ISO-standardimplementering
  • Starka samordnings- och kommunikationsfärdigheter för att hantera samarbete med andra organisationer inom och utanför Sverige
  • Kunskap om relevant lagstiftning och förmågan att övervaka överensstämmelse
  • Fokus på arbetsmiljö och hälsa, vilket inkluderar förmågan att driva händelsehantering med strukturerade problemlösnings- och rotorsaksanalysmetoder
  • God kommunikationsförmåga, beslutsamhet och förmågan att driva kontinuerlig förbättring inom organisationen
  • God IT-kompetens, inklusive Office 365, och förmågan att snabbt lära sig nya system
  • Flytande svenska och engelska, både talade och skrivna
Som en del av det globala ContiTech-nätverket får du möjlighet att navigera globala program samtidigt som du är en del av en mindre och framgångsrik organisation med en positiv kultur. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, förmåner och möjligheter till personlig utveckling.

Så om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett team som arbetar för hållbara, säkra och innovativa lösningar, ansök idag för denna spännande möjlighet!

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se, Linkedin. Sök gärna så snart som möjligt, annonsen stängs när vi tillsatt tjänsten.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med en försäljning på €39,4 miljarder 2022 är Continental bland de världsledande leverantörerna för fordonsindustrin och sysselsätter ca 199 000 anställda mer än 60 länder. Group Sector ContiTech utvecklar och tillverkar funktionella delar, komponenter och system för bl.a. bilindustri, maskintillverkare, gruvdrift, järnvägstransport, tryckindustri. Vi följer med våra kunder in på världens växande marknader så att vi kan vara en pålitlig partner nära dem. ContiTech har ca 42 000 anställda och år 2022 omsattes ca €6,6 miljarder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare