Hoppa till innehåll
Emvix Förvaltning & Byggservice AB logotyp

Ekonomiassistent/fastighetsadministratör

Vi på Emvix Förvaltning &
Byggservice växer och söker nu en ny medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta med administration av bostadsrättsföreningar. Emvix Förvaltning &
Byggservice är ett mindre företaget beläget i Knivsta, vi jobbar med ekonomisk och teknisk förvaltning samt mindre byggservicearbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer
bestå av hantering av vår telefonväxel, felanmälan och info mail.
Leverantörsreskontra, registrering av överlåtelser, hantering av pantnoteringar, hantering av parkeringsköer och upprättande av hyreskontrakt för dessa, medlems- och lägenhetsförteckning samt avgifts- och hyresavisering, Utöver detta är även den dagliga kontakten med bostadsrättsföreningarnas styrelse och medlemmar en viktig del i dina arbetsuppgifter.

Du som söker skall ha minst
gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande.

Du har goda datakunskaper, är van Excelanvändare och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Självklart är du ansvarstagande och självgående i ditt arbete. Du tar initiativ till förändring och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, du trivs med att det är många kontakter både internt och externt.
Mer info
Kontaktperson
My Lundevall
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emvix Förvaltning & Byggservice erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, hyresbostäder och kommersiella lokaler.
Genom mångårig erfarenhet och hög kompetens kan vi erbjuda effektiva och ekonomiska lösningar.

Liknande jobb