Hoppa till innehåll
Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad säljare till fritidssidan. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet sälja nya och begagnade fritidsobjekt. Vi sitter i nybyggda lokaler i Knivsta där vi har en helt ny försäljningsyta och fantastisk serviceverkstad. Det senaste året har vi haft en kraftig ökning i vår försäljning av fritidsobjekt varefter vi vill utöka vårt team med ytterligare en säljare.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som säljare i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om fritidsobjekt och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Jens Johansson, jens.johansson@alsikemaskin.se

Ansökan
Skicka din ansökan via knappen "Ansök nu" alternativt maila direkt till jens.johansson@alsikemaskin.se

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom husbilsbranschen, entreprenad och transportbilar. Inom fritidssegmentet saluför vi märken såsom Kabe, Adria, Sunliving och Affinity. Vi har även ett brett sortiment av begagnade husbilar och husvagnar. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare