Ingenjör sökes till Habia Teknofluor i Knivsta

Ingenjör sökes till Habia Teknofluor i Knivsta

Dina arbetsuppgifter

Som Development Engineer kommer du arbeta med produktutveckling och processoptimering. Du kommer vara med och utveckla både befintliga och nya produkter. Vidare kommer du att arbeta projektbaserat med utvecklingen och får vara med både i maskinhallen såväl som vid ritbordet. Du kommer att ha mycket kontakt med kund samt daglig kontakt internt med försäljnings-, teknik- och produktionsavdelningen. Löpande arebetar du sedermera med att optimera och utveckla processer i produktionen och maskinparken. Du kommer tillhöra teknikavdelningen som idag består av fem personer.

Detta är en rekrytering och tjänsten är placerad på United Flexible - Habia Teknofluors lokaler i Knivsta.

Din profil

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning maskin, material, kemi eller liknande. Vidare ser vi gärna att du har något års erfarenhet av arbetsuppgifter enligt ovan samt talar svenska och engelska obehindrat. Har du dessutom erfarenhet av CAD eller kunskap om polymerer eller projektledning, är det meriterande men det är inte ett krav.

Du har, precis som vi, ett brinnande intresse för teknik och teknisk utveckling. Du får gärna arbeta nära verksamheten och maskinparken då det skapar en bättre helhet för vad Habia arbeter med, vad vi kan producera och vad våra kunder efterfrågar. Som person är du driven, initiativtagande, självgående, analytisk och målfokuserad.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Joel Claeson på telefon 070 497 55 18 eller joel.claeson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Knivsta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt maskinbearbetade detaljer av PTFE. Habia ingår I United Flexible sedan januari 2015. Våra produkter tillverkas enligt högsta kvalitetsstandard, i samarbete med internationella, välkända företag som Parker och Contitech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro.