Ekonomiassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering!

Ekonomiassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering!

Är du kommunikativ och driven som vill arbeta som ekonomiassistent? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt maskinbearbetade detaljer av PTFE. Deras produkter tillverkas enligt högsta kvalitetsstandard, i samarbete med internationella, välkända företag som Parker och Contitech. De levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 120 miljoner.

I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att assistera ekonomiavdelningen. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering/Krediteringar
  • Rapportering till SKV
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut och avstämningar
  • Support till övriga avdelningar
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Tjänsten startar omgående och introduktion sker i samband med uppstart av tjänsten, kontorstider tillämpas.
Du kommer i denna roll att sitta på deras kontor som är beläget i Knivsta.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i tjänsten har du antingen arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter sedan innan eller så har du studerat ekonomi på högskola/universitet eller yrkeshögskola. Vi söker dig som är kommunikativ och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ser vi att du är prestigelös, driven och affärsmässig. Du har lätt för att lära, är positiv och professionell i ditt arbete. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com