Administratör sökes till Arento!

Administratör sökes till Arento!

Vill du bygga på dina administrativa erfarenheter och har ett intresse för bilar och fordon? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Arento AB är ett svenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Dom förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner med allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Dem har tolv maskindepåer i olika delar utav landet.

I rollen som Administratör på Arento kommer du att arbeta tillsammans med en grupp om fyra personer där du kommer att stötta dina kollegor med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer stundtals att arbeta i ett högt tempo där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innefatta:
  • Administration kring trängselskatter
  • Fakturahantering
  • Bränslekort
  • Rekvisitioner till kontrollbesiktning av bilar
  • Övrig administrering
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Knivsta. Uppdraget beräknas starta omgående och löper 6 månader framåt, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning på kundföretaget. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 07.00-16.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av fakturahantering och har arbetat i systemet Agresso sedan tidigare men inget krav. Som person är du noggrann och initiativtagande. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och har ett sinne för ordning och reda. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har en god datorvana och goda kunskaper i Excel. B-körkort är ett krav. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se