Montör till Solaritet

Montör till Solaritet

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Solaritet är en nystartad aktör som genom innovation vill möjliggöra ett smidigt, ekonomiskt och kvalitativt ägande samt driftsättande av solceller för privatpersoner och företag. Tillsammans med Solaritet ges kunden full kontroll över alla delar av solcellsinstallationen.

Solaritet befinner sig i en kraftig expansionsfas och tillsammans så söker vi nu någon som vill vara med på en spännande tillväxtresa i en framtidsbransch. Till detta team av entreprenörer söker vi dig som är solcellsmontör och redo att axla en viktig roll samtidigt som du bidrar till Solaritets fortsatta utveckling. Du kommer tillsammans med en kollega utföra installationer i Uppland samt norra Stockholm. Självklart så har ni stöttning av projektledare och övriga kollegor när behovet uppstår.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av solcellsmontage och som känner att du är redo för nästa steg i din personliga utveckling. För att trivas hos oss tror vi att du är lösningsorienterad och gärna tar initiativ. Möjligheten att vara med och påverka företagets fortsatta utveckling är någonting som lockar dig då Solaritet ständigt arbetar för att förbättra sin produkt och upplevelsen för sina kunder. Kvalité och service genomsyrar allt du tar dig för. Det är väldigt meriterande med erfarenheter från andra moment inom byggsektorn, t ex takläggning, plåtslageri och el. Då tjänsten innebär installationer runt hela Stockholm och mycket kundkontakt så kommer du behöva B-körkort och vara flytande i svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en tjänst där du själv får vara med och påverka inte bara din egen utan allas framtid. Utöver detta så utgår en konkurrenskraftig lön.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solaritet är ett Uppsalabolag som erbjuder ett helhetskoncept av solcellsanläggningar. Vi hjälper er igenom hela processen från planering och projektering till installation och driftsättning. Kundens intresse och önskemål står alltid i fokus och utifrån dessa strävar vi efter att hitta den bästa möjliga lösningen. Vår ambition är att förenkla en övergång till förnyelsebar el genom att göra det till ett enkelt, attraktivt och klokt val att skaffa solceller.

Solaritet AB är ett privatägt företag med säte i Knivsta. Vi levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, lantbruk och företag i Uppland.