Montör till Solaritet

Montör till Solaritet

Om Solaritet
Solaritet är en lokal solcellsleverantör som värdesätter kundrelationen och kvalité. Med utgångspunkt i Knivsta erbjuder Solaritet nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, föreningar och företag i hela Uppland. Under de senaste tio åren har solcellsmarknaden nästintill dubblats årligen och framtidsutsikterna är strålande. Som en del av vår bransch är du med och bidrar till morgondagens hållbara samhälle och gör en verklig insats för miljön!

Om tjänsten
Som montör kommer du ingå i ett team team om 2-3 personer med att installera solcellsanläggningar hos privatpersoner och företag. Arbetet utförs främst i Uppland, men arbete på annan ort kan förekomma. I det löpande arbetet ingår bland annat:
  • Montage och rivning av byggnadsställning
  • Mätning och installation av infästningssystem
  • Montering och inkoppling av solpaneler
  • Kabeldragning och funktionstestning
  • Tät kontakt med projektledare
Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, noggrann och arbetar med en känsla för estetik och kvalité. Som montör är du Solaritets ansikte utåt och har ofta kontakt våra kunder under arbetets gång, för oss är det därför viktigt att du är serviceinriktad och har god social kompetens.

Det är meriterande om du har erfarenhet från solcellsmontage, takarbete eller ställningsbyggande, men det är inget krav. Vi ser gärna att du delar vår tro på solcellsbranschen och att du har en ambition att utvecklas och växa inom företaget.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi som företag är inte bättre än våra medarbetare, därför investerar vi kontinuerligt i dig som anställd. Det inkluderar teoretiska och praktiska utbildningar samt certifieringar inom solcellsinstallation, ställningsmontage, fallskydd med mera. Du kommer få en grundlig förståelse för hur en solcellsanläggning fungerar och hur vi på Solaritet jobbar med att utveckla varje solcellsanläggning för att passa kundens unika behov.

Ansökan
Skicka din ansökan med en beskrivning av dig själv och dina erfarenheter till info@solaritet.se. Bifoga gärna ett personligt brev och ett CV.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!

För mer information, kontakta oss på 018-701 02 02 eller info@solaritet.se.
Mer info
Telefon 018-701 02 02
Område Knivsta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (4 dagar kvar)