Solcellsmontörer till Solaritet i Uppsala/Knivsta

Solcellsmontörer till Solaritet i Uppsala/Knivsta

Har du ett intresse för montering och teknik?
Är du studerande, eller har ett annat deltidsjobb?
Vill du arbeta på ett spännande innovativt bolag som befinner sig i en expansiv fas?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Solcellsmontör till Solaritet.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en driven person med ett intresse för teknik och montering. Tjänsten innebär att du arbetar ute hos privat- och företagskunder på olika projekt tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du är en person som är nyfiken, intresserad av branschen och brinner för en bra kundservice. Rätt inställning och personligheten kommer värdesättas före den praktiska erfarenheten.
Som montör kommer du arbeta på olika projekt och i rollen kommer du till exempel att arbeta med:
  • Infästning
  • Kabeldragning
  • Montage av paneler
Tjänsten passar dig som är hungrig och vill lära dig yrket och är nyfiken på Solceller. Med tanke på bolaget är relativt nystartat, så finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Till en början kommer man att sätta sitt schema tillsammans med arbetsledare.
Man arbetar alltifrån 2-4 dagar per vecka utifrån behov och sin egna tillgänglighet.

Krav på person
För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Fallskyddsutbildning & Ställningsutbildning 2-9 meter (erhålls vid en anställning)
  • Erfarenhet av tekniskt arbete
  • God fysik
  • Flytande Svenska & Engelska
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 2-4 dagar i veckan med möjlighet till heltid på sikt.
Arbetstid: Mån-fre 07:00 - 16:00.
Plats: Kontor i Knivsta, projekt i norra Stockholm och inom Upplandsområdet
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Solaritet är en solcellsleverantör med lokalt fokus i Uppland och en ambition att förenkla övergången till förnyelsebar energi via solceller. Hos oss får du hjälp genom hela processen, från ett första hembesök till installation och produktion av 100% förnyelsebar solel. Våra anläggningar består uteslutande av produkter av hög kvalité från tillverkare med lång erfarenhet. Vi arbetar med väl utvalda lokala installatörer och elektriker för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av Solaritet som din solcellsleverantör.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Kontaktperson Anton Hovstadius
Telefon 073-3537516
Område Knivsta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.