Engagerad bilförsäljare sökes!

Engagerad bilförsäljare sökes!

Har du jobbat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg, göra större affärer eller är intresserad av bilbranschen? Gillar du att vara aktiv och delaktig i bolagets utveckling? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! I rollen som säljare ansvarar du för din egen utveckling men givetvis med nära stöd och uppföljning av din chef för att både nå dina individuella mål samt anläggningens mål. Vi är 14 drivna medarbetare som vill ha dig som tror du kan bidraga till vårt team. Du kommer jobba i vår anläggning i Knivsta och tillsammans med dina kollegor sälja bilar, ha kul och utveckla företaget.

Arbetsuppgifter

  • Försäljning av bilar


  • Annonsering av bilar


  • Proaktivt kontakta kunder


Meriterande

  • Erfarenhet av fordonsbranschen


  • Goda kunskaper i engelska


  • Datorvana


Personliga egenskaper

Du har ett driv och fokus på affärer, är social, street-smart och med inställningen att allt går att lösa! För att lyckas i rollen är du en social person med en positiv inställning och du är lugn och trygg i din roll. Du har en god samarbetsförmåga och du är bra på att kommunicera med personer på olika nivåer. Du har en proaktiv och prestigelös inställning och ditt arbetssätt präglas av struktur och hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Du kommer också ha en roll i utvecklingen av företaget samtidig som du blir en riktigt bra försäljare. Du får också möjligheten till tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställning: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid samt helg

Plats: Knivsta

Lön: Fast lön + Provision

Ansökan:

CV och personligt brev skickas till Johan Westberg (Försäljningschef) johanw@modernabilab.se.Vänligen nämn ämnesraden med "Ansökan bilförsäljare"
Mer info
Kontaktperson Johan Westerberg
Email Mejla Johan Westerberg
Område Knivsta
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget fyller 10 år i november, omsatte förra året 300 miljoner och sålde över 1 300 bilar på våra 2 anläggningar i Haninge och Knivsta. Vår vision är att sälja begagnade bilar på ett modernt sätt med ledorden tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet samt erbjuda våra kunder mycket prisvärda bilar med god historik, oavsett privatperson eller företagare. Vi har med hjälp av vår mångåriga erfarenhet från begagnatmarknaden utvecklat ett eget koncept att sälja bilar på.