Engagerad bilförsäljare sökes!

Engagerad bilförsäljare sökes!

Har du jobbat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg, göra större affärer eller är intresserad av bilbranschen? Gillar du att vara aktiv och delaktig i bolagets utveckling? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! I rollen som säljare ansvarar du för din egen utveckling men givetvis med nära stöd och uppföljning av din chef för att både nå dina individuella mål samt anläggningens mål. Vi är 9 drivna medarbetare och vi vill ha dig som vill växa med oss. Du kommer jobba i vår nya anläggning i Knivsta och tillsammans med vår ledning driva anläggningen.

Arbetsuppgifter

· Försäljning av bilar

· Göra annonser

· Proaktivt kontakta kunder

· Bistå i driften av anläggningen

Möjliga arbetsuppgifter för rätt person

· Försäljningschef


Meriterande

· Erfarenhet av fordonsbranschen

· Goda kunskaper i engelska

· Datorvana

Personliga egenskaper

Du har ett driv och fokus på affärer, är social, street-smart och med inställningen att allt går att lösa! För att lyckas i rollen är du en social person med en positiv inställning och du är lugn och trygg i din roll. Du har en god samarbetsförmåga och du är bra på att kommunicera med personer på olika nivåer. Du har en proaktiv och prestigelös inställning och ditt arbetssätt präglas av struktur och hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Du kommer också ha en roll i uppbyggnaden av vår nya anläggning samtidig som du blir en riktigt bra försäljare. Du får också möjligheten till tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställning: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid, kontorstider samt helg

Plats: Knivsta

Lön: Fast lön + Provision

Ansökan:

CV och personligt brev skickas till Andreas Berggren (VD) andreas@modernabilab.se

Vänligen nämn ämnesraden med "Ansökan bilförsäljare"
Mer info
Kontaktperson Andreas Berggren
Email Mejla Andreas Berggren
Område Knivsta
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modernabilab.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har varit verksamt i 7 år och omsätter 2019 över vi 150 miljoner och säljer fler än 1 300 bilar på våra 2 anläggningar i Haninge och Knivsta. Vår vision är att sälja begagnade bilar på ett modernt sätt med ledorden tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet samt erbjuda våra kunder mycket prisvärda bilar med god historik, oavsett privatperson eller företagare. Vi har med hjälp av vår mångåriga erfarenhet från begagnatmarknaden utvecklat ett eget koncept att sälja bilar på.