Lagerarbete och Pickupleveranser

Lagerarbete och Pickupleveranser

Vi söker någon med ungdomlig energi som kan sköta våra utleveranser med Lätt Lastbil och även hjälpa till på vårt Lager och i vår butik. Vi erbjuder en chans att lära sig branschen och utveckla både roll och ansvar. B-körkort krävs och vi ser helst att man kommer från närområdet. Jobbet påbörjas som en provanställning och övergår till en fast anställning om allt fungerar tillfredsställande.

Arbetet kan påbörjas efter överenskommelse och är ett heltidsarbete.

Ordinarie tider är 07.00-16.00, men krävs att man är flexibel och kan starta tidigare och jobba senare, med kort varsel.

Vi söker en ung energisk person som både kan ta ansvar och visa prov på egna initiativ. Arbetet innebär mycket kundkontakter, vilket kräver en god social förmåga och ett glatt humör.

Vi är en grossistverksamhet som jobbar mot Entreprenadkunder och levererar VA-artiklar och Grundsystem till Våra kunder kring
Stockholm/Uppsala, samt Mälardalen.

Vi kommer att påbörja urvalsarbetet så snart vi får in ansökningar och kommer avsluta processen så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marklagret.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi levererar grunder, VA-material, betongkomplement och
Infra till våra Entreprenadkunder.

Vi är ett ungt företag med stora ambitioner, både affärsmässigt och när det gäller vår roll som arbetsgivare. Vi positionerar oss som en kompetent uppstickare i Stockholm/Uppsalaregionen, med en unik service och logistik.

Vi har ett brett lagersortiment och kan alltid klara kompletta leveranser från lager. Vi fortsätter vår tillväxt kommer i år omsätta ca 60 mkr med stabil lönsamhet.