Lagerarbete, Leveranser, Lageransvar

Lagerarbete, Leveranser, Lageransvar

Vi söker en driven och social person som kan jobba på vårt lager, men även vara med och leverera varor med Lätt Lastbil. B-körkort krävs och vi ser helst att man kommer från närområdet runt Knivsta och en fördel om man har truckvana (truckkort). För rätt person finns möjlighet att utvecklas i rollen och i nästa steg ta ett fullt lageransvar i rollen som Teamledare.

Vi söker en ung energisk person som både kan ta ansvar och visa prov på egna initiativ. Arbetet innebär mycket kundkontakter, vilket kräver en god social förmåga och ett glatt humör. På lagret plockar vi order, levererar och tar emot gods, samtidigt som det sker i dialog med säljare, kunder och en hantering i vårt affärssystem.

Arbetet kan påbörjas efter överenskommelse och är ett heltidsjobb. Ordinarie tider är 07.00-16.00, men krävs att man är flexibel och kan starta tidigare och jobba senare, med kort varsel.

Vi är en grossistverksamhet som jobbar mot Entreprenadkunder och levererar VA-artiklar och Grundsystem till Våra kunder kring
Stockholm/Uppsala, samt Mälardalen. Vi omsätter drygt 30 mkr och planerar för en stark tillväxt de kommande åren.

Vi tar emot din ansökan via mail och kontaktar dig snarast efter mottagen ansökan till: info@marklagret.se

Vi kommer att påbörja urvalsarbetet så snart vi får in ansökningar och kommer avsluta processen så snart vi hittat rätt person. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marklagret.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (28 dagar kvar)