Företagssäljare med Grunder som specialitet

Företagssäljare med Grunder som specialitet

Vi söker en företagssäljare till Marklagret i Knivsta med inriktning mot Grund. Vi levererar grunder, VA-material, betongkomplement och Infra till våra Entreprenadkunder i Mälardalen. Vi är ett ungt företag med stora ambitioner, både affärsmässigt och när det gäller vår roll som arbetsgivare. Vi positionerar oss som en kompetent uppstickare i
Stockholm /Uppsalaregionen, med en unik service och logistik. Vi har ett brett lagersortiment och kan alltid klara kompletta leveranser från lager.

Du kommer jobba i vårt team med grundsäljare och aktivt bearbeta Entreprenadföretag. Jobbet innebär en kombination av inne- och utesälj, där fokus är nykundsbearbetning.

Vi ser att du har ett starkt driv och en hög ambitionsnivå, samtidigt som du ska tycka det är roligt med nya kontakter och införsäljning till nya kunder. Vi förutsätter att du har specialistkunskaper inom grund eller betongarbeten och känner dig bekväm i diskussionerna med våra specialiserade kunder. Det finns även goda möjligheter att utveckla sitt arbetsområde inom VA, Infra och Mark som är områden där vi expanderar.

Vi kan erbjuda en hög frihetsgrad och spännande utvecklingsmöjligheter för dig med rätt bakgrund och som värdesätter det mindre företagets flexibilitet och snabbhet. Hos oss har du rätt förutsättningar och mandat, att fatta beslut och göra affärer som ger kundnytta och samtidigt driver vår verksamhet framåt. Vi vill helt enkelt vara bäst på det vi gör, samtidigt som vi ska vara en attraktiv arbetsplats.

Ansökan skickas till: mikael@marklagret.se

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, då vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen direkt när ansökningarna kommer in. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Telefon 079-3403002
Email Mejla Marklagret i Sverige AB
Område Knivsta
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marklagret.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (10 dagar kvar)