Chaufför som gillar kundmöten

Chaufför som gillar kundmöten

Vi söker en chaufför till Marklagret i Knivsta. Vi levererar VA-material, grundsystem, armering, cellplast mm till våra Entreprenadkunder i Mälardalen.

Jobbet kräver minst C-kort (CE önskvärt) och YKB, samt vana att köra kran. Du kommer att lasta material på vårt lager i Knivsta och leverera till byggplatser i Mälardalen. Det är ett jobb med högt tempo och flera leveranser per dag.

Jobbet är omväxlande där man är delaktig från plockning/lastning till själva leveransen. Körningarna kan varvas med jobb på lager och vi hoppas kunna erbjuda både utmaningar och utveckling i rollen.

Vi ser att du är serviceinriktad och flexibel, då jobbet innebär mycket kundkontakter och du är en frontfigur mot våra kunder i vardagen. Vi vill att du har en ambition att aktivt delta i utvecklingen av vår logistik och våra tjänster, då du är en central del i vår verksamhet och vårt erbjudande mot våra kunder. Vi önskar att du bor i närheten av Knivsta.

Vi är ett ungt företag med stora ambitioner, både affärsmässigt och när det gäller vår roll som arbetsgivare. Vi är en grossistverksamhet som jobbar mot
Entreprenadkunder och vår marknad är Stockholm/Uppsala, samt Mälardalen. Vi omsätter drygt 30 mkr och planerar för en stark tillväxt de kommande åren.

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb, med tillträde efter ök.

Ansökan tas emot via mail och skickas till: info@marklagret.se

Har du frågor och funderingar gällande tjänsten, så kontaktar vi dig så snart vi fått en intresseanmälan mailad.

Vi kommer att påbörja rekryteringen direkt och kontaktar er sökande så snart vi utvärderat er ansökan.
Kontakt från
rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Email Mejla Marklagret i Sverige AB
Område Knivsta
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marklagret.se
Sista ansökningsdag 5 juli 2020 (31 dagar kvar)